Krāsainā ķirbju krēmzupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Krēmam:
30 g
kazas siers
30 g
skābais krējums
1 g
ķiploki
½ ēdamkarotes
olīveļļa
300 g
sviesta ķirbis
15 g
sviests
170 g
burkāni
10 g
ķiploki
½
dārzeņu buljona kubiņš
80 g
ūdens
2 g
kajennas pipari
1 g
čili
250 g
kokosriekstu piens
50 g
ķiršu tomāti WELL DONE
3 g
ķiploki
20 g
mandeles
10 g
spinātu lapas
Krāsainā ķirbju krēmzupa
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Ķirbi, burkānus un ķiplokus nomizo un sagriež smalkos gabaliņos.
2
Katliņā liek sviestu, izkausē, pievieno ķirbi, burkānus un ķiplokus. Karsē uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot.
3
Mandeles sagriež šķēlītēs, liek uz pannas un apgrauzdē.
4
Tomātus sagriež uz pusēm. Uzkarsē pannu ar nelielu eļļas daudzumu, liek tajā tomātus ar griezuma vietu uz leju, piespiež ķiploka daiviņu, pārber sāls šķipsnu un čili un cep 2 - 4 minūtes.
5
Katliņā pie apceptajiem dārzeņiem pievieno ūdeni, buljona kubiņu, kokosriekstu pienu un Kajennas piparus. Visu apmaisa un vāra uz mazas uguns, kamēr dārzeņi ir mīksti.
6
Pagatavo krēmu. Bļodiņā liek kazas sieru, skābo krējumu un eļļu, var pievienot mazu daiviņu ķiploka. Visu sablendē krēmā.
7
Kad dārzeņi kļuvuši mīksti, zupu sablendē viendabīgā masā.
8
Pasniedz ar spinātu lapiņām, kazas siera krēmu, tomātiem un mandelēm.