Kišs ar bekonu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
kārtainā mīkla
100 g
sīpoli
150 g
bekons
10 g
ķiploki
2 gab.
olas WELL DONE
100 g
Maasdam siers
100 g
Čedaras siers
20 g
lociņi
20 g
dilles
200 g
saldais krējums
20 g
olīveļļa cepšanai
Kišs ar bekonu
Kopējais
laiks
laiks
1 h 30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kārtaino mīklu atlaidina istabas temperatūrā vismaz 1 stundu pirms lietošanas.
2
Izrullē un ieklāj tartes formā. Formu piepilda ar sausām pupiņām.
3
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai, un liek cepies tarti uz 10 minūtēm.
4
Pēc cepšanas izņem pupiņas un atdzesē.
5
Uz sakarsētas pannas liek cepties smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Noņem no pannas, nedaudz atdzesē.
6
Uz pannas liek cepties smalki sagrieztu bekonu līdz zeltaini brūns. Noņem no pannas un atdzesē.
7
Atsevišķā bļodā sakuļ olas, pievieno saldo krējumu, sarīvētu sieru un bekonu.
8
Pievieno sāli, piparus un smalki sagrieztus zaļumus. Izmaisa un atdzesētajā tartes formā.
9
Cep 180 ºC sakarsētā krāsnī 40 minūtes līdz zeltaini brūns. Izņem no krāsns, atdzesē un pasniedz.