Ķirbju un biezpiena plācenīši
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
2
olas WELL DONE
100 g
cukurs
500 g
smalkā biezpiena
250 g
ķirbis
110 g
milti
½ tējkarotes
cepamais pulveris
4 ēdamkarotes
eļļa cepšanai
½ tējkarotes
kanēlis WELL DONE
½ tējkarotes
kardamons
Ķirbju un biezpiena plācenīši
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Lielā bļodā olas saputo ar cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri – samaisa. Ja masa šķiet pārāk šķidra var pievienot vēl miltus. Pievieno masai biezpienu, sarīvētu ķirbi, kanēli un kardamonu, visu samaisa.
2
Kad masa ir gatava, to sadala 16 – 20 nelielos plācenīšos, tos apviļā miltos.
3
Lielu pannu uzkarsē, uz tās uzlej eļļu. Plācenīšus liec uz pannas un cep no abām pusēm, līdz tie ir kļuvuši zeltaini brūni.