Ķirbju un biezpiena plācenīši

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

2 olas WELL DONE
100 g cukurs
500 g smalkā biezpiena
250 g ķirbis
110 g milti
½ tējkarotes cepamais pulveris
4 ēdamkarotes eļļa cepšanai
½ tējkarotes kanēlis WELL DONE
½ tējkarotes kardamons

Ķirbju un biezpiena plācenīši

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Lielā bļodā olas saputo ar cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri – samaisa. Ja masa šķiet pārāk šķidra var pievienot vēl miltus. Pievieno masai biezpienu, sarīvētu ķirbi, kanēli un kardamonu, visu samaisa.
2
Kad masa ir gatava, to sadala 16 – 20 nelielos plācenīšos, tos apviļā miltos.
3
Lielu pannu uzkarsē, uz tās uzlej eļļu. Plācenīšus liec uz pannas un cep no abām pusēm, līdz tie ir kļuvuši zeltaini brūni.