Ķirbju maize

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g svaigais krēmsiers
10 g cukurs
4 olas WELL DONE
300 g cukurs
170 g sviests
310 g ķirbju biezenis
90 ml ūdens
½ tējkarote vaniļas ekstrakts

Ķirbju maize

Kopējais
laiks
1 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
8
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
2
Bļodā sajauc svaigo sieru, vienu olu un cukuru, kārtīgi samaisa, liek ledusskapī.
3
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli, ingveru, sasmalcinātu valriekstu un šokolādi. Visu kārtīgi samaisa.
4
Bļodā liek olas un cukuru, saputo ar rokas putojamo slotiņu. Uzvāra un sablendē ķirbi. Tad pievieno sviestu, ķirbja biezeni, ūdeni un vaniļas ekstraktu - samaisa.
5
Šķidro sastāvdaļu bļodā pievieno sausās un kārtīga apmaisa, līdz visas sausās sastāvdaļas ir iejauktas.
6
Cepamā panna, kas ir ieziesta ar sviestu, pievieno 1/2 mīklas. Tad pievieno vidū krēmsiera maisījumu. Tad pa virsū pievieno atlikušo mīklas maisījumu. Liek cepties uz 55-65 min.
7
Pirms pasniegšanas ļauj atdzist.