Ķirbju maize
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
svaigais krēmsiers
10 g
cukurs
4
olas WELL DONE
300 g
cukurs
170 g
sviests
310 g
ķirbju biezenis
90 ml
ūdens
½ tējkarote
vaniļas ekstrakts
Ķirbju maize
Kopējais
laiks
laiks
1 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
8
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
2
Bļodā sajauc svaigo sieru, vienu olu un cukuru, kārtīgi samaisa, liek ledusskapī.
3
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli, ingveru, sasmalcinātu valriekstu un šokolādi. Visu kārtīgi samaisa.
4
Bļodā liek olas un cukuru, saputo ar rokas putojamo slotiņu. Uzvāra un sablendē ķirbi. Tad pievieno sviestu, ķirbja biezeni, ūdeni un vaniļas ekstraktu - samaisa.
5
Šķidro sastāvdaļu bļodā pievieno sausās un kārtīga apmaisa, līdz visas sausās sastāvdaļas ir iejauktas.
6
Cepamā panna, kas ir ieziesta ar sviestu, pievieno 1/2 mīklas. Tad pievieno vidū krēmsiera maisījumu. Tad pa virsū pievieno atlikušo mīklas maisījumu. Liek cepties uz 55-65 min.
7
Pirms pasniegšanas ļauj atdzist.