Bļodā sajauc svaigo sieru, vienu olu un cukuru, kārtīgi samaisa, liek ledusskapī.
3
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli, ingveru, sasmalcinātu valriekstu un šokolādi. Visu kārtīgi samaisa.
4
Bļodā liek olas un cukuru, saputo ar rokas putojamo slotiņu. Uzvāra un sablendē ķirbi. Tad pievieno sviestu, ķirbja biezeni, ūdeni un vaniļas ekstraktu - samaisa.
5
Šķidro sastāvdaļu bļodā pievieno sausās un kārtīga apmaisa, līdz visas sausās sastāvdaļas ir iejauktas.
6
Cepamā panna, kas ir ieziesta ar sviestu, pievieno 1/2 mīklas. Tad pievieno vidū krēmsiera maisījumu. Tad pa virsū pievieno atlikušo mīklas maisījumu. Liek cepties uz 55-65 min.