Ķiploku konfits
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
150 g
ķiploki
400 g
olīveļļa
4 g
timiāns
4 g
rozmarīns
Ķiploku konfits
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
6
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Ķiploku konfits lieliski papildinās jebkuru ēdienu. To viegli uzglabāt ledusskapī slēgtā traukā. Pasniedz ar viegli apgrauzdētu maizi, sāli un maltiem melnajiem pipariem.
1
Ķiplokus nomizo, liek katliņā, pārlej ar olīveļļu, pievieno timiāna un rozmarīna zariņus. Karsē uz mazas liesmas 30 minūtes, līdz ķiploki ir kļuvuši mīksti.
2
Pēc pagatavošanas atdzesē.
3
Apgrauzdē maizīti, ar dakšiņu uzsmērē ķiplokus uz tās, pārber ar sāli un melnajiem pipariem.