Keila salāti ar ceptām bietēm, zilo sieru un mandelēm

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g vārītas bietes
200 g keils
120 g zilais siers
100 g mandeles
60 g pesto
5 g sāls
5 g pipari
20 g balzametiķis
20 g olīveļļa cepšanai

Keila salāti ar ceptām bietēm, zilo sieru un mandelēm

Kopējais
laiks
50 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Uz pannas liek bietes, aplej ar olīveļļu, uzber sāli un piparus un liek cepties līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes.
2
Uz atsevišķas pannas liek keilu, apslaka ar olīveļļu un balzametiķi, uzber sāli. Izmaisa un liek cepties līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
3
Mandeles apgrauzdē cepeškrāsnī 180 ºC temperatūrā 8 minūtes. Atdzesē un sagriež mazākos gabalos.
4
Bietes sagriež mazākos gabalos un sajauc ar pesto.
5
Uz šķīvja kārto keilu, tad bietes, mandeles un zilo sieru.