Kartupeļu pankūkas ar garšaugu krējumu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g kartupeļi
40 g piens
1 gab. olas WELL DONE
½ ēdamkarotes manna
25 g Parmas siers
3 g sāls
2 g pipari
2 g oregano
1 gab. avokado WELL DONE
100 g skābais krējums
10 g dilles, lociņi
100 g eļļa cepšanai

Kartupeļu pankūkas ar garšaugu krējumu

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Visēdāji šai maltītei var pievienot mazsālītu lasi vai ceptu bekonu.
1
Kartupeļus nomizo, sarīvē skaidiņās, pievieno siltu pienu, un visu samaisa. Pievieno olas, sieru, sāli un piparus. Masu samaisa
2
Uzkarsē pannā eļļu, masai nospiež lieko šķidrumu, un veido pankūku formu. Cep tās no abām pusēm zeltaini brūnas.
3
Pasniedz ar gabaliņos sagrieztu avokado un skābo krējumu, kam pieliktas ar dilles un lociņi. Visēdāji var pievienot mazsālītu lasi vai apceptas bekona šķēlītes.