Kartupeļu pankūkas ar garšaugu krējumu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
kartupeļi
40 g
piens
1 gab.
olas WELL DONE
½ ēdamkarotes
manna
25 g
Parmas siers
3 g
sāls
2 g
pipari
2 g
oregano
1 gab.
avokado WELL DONE
100 g
skābais krējums
10 g
dilles, lociņi
100 g
eļļa cepšanai
Kartupeļu pankūkas ar garšaugu krējumu
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Visēdāji šai maltītei var pievienot mazsālītu lasi vai ceptu bekonu.
1
Kartupeļus nomizo, sarīvē skaidiņās, pievieno siltu pienu, un visu samaisa. Pievieno olas, sieru, sāli un piparus. Masu samaisa
2
Uzkarsē pannā eļļu, masai nospiež lieko šķidrumu, un veido pankūku formu. Cep tās no abām pusēm zeltaini brūnas.
3
Pasniedz ar gabaliņos sagrieztu avokado un skābo krējumu, kam pieliktas ar dilles un lociņi. Visēdāji var pievienot mazsālītu lasi vai apceptas bekona šķēlītes.