Jogurta kūka

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g cepumi “Selga”
100 g sviests
475 ml Dzeramais jogurts ALMA ar meža ogu garšu
3 ēd.k. cukurs
laima sula
30 g želatīns
svaigas ogas

Jogurta kūka

Kopējais
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
10
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sasmalcina cepumus un izkausē sviestu, sajauc kopā un liek ietaukotā kūkas formā (20 cm), liek ledusskapī.
2
Tikmēr gatavo kūkas masu – jogurtu sajauc kopā ar cukuru, pievieno laima sulu. Sajauc želatīnu ar aukstu ūdeni, pēc tam izkausē siltā ūdens peldē un pievieno jogurta masai, kārtīgi samaisa.
3
Jogurta masu lej kūkas veidnē un liek ledusskapī sastingt uz pāris stundām. Rotā ar ogām.