Jogurta kūka
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
cepumi “Selga”
100 g
sviests
475 ml
Dzeramais jogurts ALMA ar meža ogu garšu
3 ēd.k.
cukurs
laima sula
30 g
želatīns
svaigas ogas
Jogurta kūka
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
10
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sasmalcina cepumus un izkausē sviestu, sajauc kopā un liek ietaukotā kūkas formā (20 cm), liek ledusskapī.
2
Tikmēr gatavo kūkas masu – jogurtu sajauc kopā ar cukuru, pievieno laima sulu. Sajauc želatīnu ar aukstu ūdeni, pēc tam izkausē siltā ūdens peldē un pievieno jogurta masai, kārtīgi samaisa.
3
Jogurta masu lej kūkas veidnē un liek ledusskapī sastingt uz pāris stundām. Rotā ar ogām.