Jauno dārzeņu un vistas stir fry

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g vistas filejas
150 g cukīni
130 g mini paprikas
15 g čili
100 g sīpoli
150 g burkāni
250 g ziedkāposti
100 g terijaki mērces ar grauzdētām sezama sēklām
10 g ķiploki

Jauno dārzeņu un vistas stir fry

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Katliņā uzvāra sālsūdeni, kurā liek vārīties mazākos gabaliņos sadalītu ziedkāpostu. Vāra 3 minūtes, atdzesē zem auksta ūdens un atstāj caurdurī notecēties.
2
Sīpolus, papriku un cukīni sagriež garenās strēmelēs, burkānus sagriež slīpās ripiņās. Vistas fileju sagriež kubiņos, ķiploka daiviņas saspiež.
3
Pannā uzkarsē nelielu daudzumu eļļas. Liek cepties burkānus, sīpolus un ķiplokus. Cep apmēram 2–3 minūtes, visu laiku apmaisot. Pievieno vistas filejas gabaliņus. Cep tos, kamēr gaļa vairs nav jēla. Pievieno papriku, aso papriku un ziedkāpostus, visu apmaisa un cep apmēram 2 minūtes.
4
Pievieno terijaki mērci un ļauj visam sasutināties 3 minūtes.