Itāļu Minestrones zupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Zupas pagatavošanai
1 ēdamk.
olīveļļas
1 ēdamk.
sviesta
1
sīpols
2
seleriju kāti
3 vidēja izmēra
burkāni
3
ķiploka daiviņas
1 l
vistas buljons
1 bundžiņa
konservētas sarkanās pupiņas
1 bundžiņa
konservētas baltās pupiņas
1 mazs
cukīni
125 g
zaļās pupiņas, saldētas WELL DONE
½ ēdamk.
Itāļu garšvielas
60 g
makaroni
pēc garšas
Sāls un pipari
1 bundžiņa
tomātu savā sulā bez mizas
Pasniegšanai
svaigs baziliks
Sarīvēts parmezāna siers
Itāļu Minestrones zupa
Kopējais
laiks
laiks
50 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Pievieno eļļu, sviestu, smalki sagrieztus sīpolus, seleriju, burkānus un ķiplokus lielā zupas katlā. Sautē 7-10 minūtes.
2
Iemaisa tomātus, cukini, zaļās pupiņas, sarkanās pupiņas, baltās pupiņas, buljonu un itāļu garšvielas.
3
Palielina siltumu un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
4
Kad zupa sāk vārīties, samazina uguni un pārklāj katlu ar nedaudz atvērtu vāku. Vāra 10 minūtes.
5
Iemaisa makaronus. Turpina vārīt zupu bez vāka vēl 15-20 minūtes vai līdz makaroni un dārzeņi ir mīksti. Ik pa laikam samaisot, lai makaroni nepieliptu pie katla apakšas.
6
Pirms pasniegšanas pievieno pēc garšas sāli un piparus. Pārkaisa ar rīvētu parmezāna sieru un svaigu baziliku.