Indiešu rīsu pudiņš Kheer
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
basmati rīsi
150 g
kondensēts piens
55 g
ūdens
500 g
riekstu piens
40 g
kapātas mandeles
½ tējkarotes
kardamons
25 g
pistācijas
5 g
kaltētas rožu ziedlapiņas pasniegšanai
Indiešu rīsu pudiņš Kheer
Kopējais
laiks
laiks
33 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
3 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Lai recepti padarītu vegāniem draudzīgu, parasto kondensēto pienu var aizstāt ar kokosriekstu kondensēto pienu.
1
Katlā liek visas sastāvdaļas un uz lēnas uguns vāra vismaz 20 minūtes, ik pa minūtei apmaisot.
2
Pēc vajadzības pievieno vēl ūdeni un maisot vāra vēl 10 minūtes.
3
Pudiņu var pasniegt gan aukstu, gan siltu.
4
Pasniedz ar pistācijām un rožu ziedlapiņām.