Halloumi siera fahitas ar persiku salsu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

250 g halloumi siers
100 g paprikas
80 g baltie sīpoli
50 g persiki
50 g tomāti
200 g tortiljas
3 g koriandrs
2 g čili pulveris
3 g kūpinātas paprikas pulveris
1 g svaigi malti melnie pipari
3 g sāls
2 g ķiploku pulveris
10 g medus
10 g laima sula
50 g olīveļļa cepšanai

Halloumi siera fahitas ar persiku salsu

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Halloumi sieru var aizstāt ar citu proteīnu.
1
Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Uz cepešpannas kārto sagrieztas paprikas, baltos sīpolus un halloumi sieru.
3
Apber ar sāli, pipariem, čili un kūpinātas paprikas pulveri.
4
Apslaka ar olīveļļu un apmaisa.
5
Liek cepties uz 20 minūtēm.
6
Uz tās pašas pannas uzliek tortiljas un pacep vēl 5 minūtes.
7
Sajauc sīki sakapātus persikus, tomātus un svaigu koriandru ar medu un laima sulu.
8
Pasniedz siltu tortilju ar halloumi sieru, paprikām un sīpoliem.
9
Pāri pārber persiku salsu.