Gurķu rullīšus atdzesē, sagriež un uzreiz pasniedz, lai nezaudētu svaigumu un gurķa kraukšķīgumu. Lai pagatavotu šo recepti, būs nepieciešams bambusa paklājiņš rullīšu satīšanai. Rullīšus var pasniegt ar sojas mērci.
1
Gurķus nomizo un ar dārzeņu mizojamo vai slaiseri (griezējs) sagriež plānās strēmeles.
2
Strēmeles kārto uz papīra dvieļa, nosusina lieko šķidrumu.
3
Strēmeles liek uz bambusa paklājiņa citu nedaudz pāri citai.
4
Uz gurķu strēmelēm plānā kārtiņā smērē krēmsieru, tam pa virsu kārto mazsālītu lasi un plānās šķēlēs sagrieztu avokado.
5
Pārber ar sezama sēkliņām.
6
Rullīti cieši satin un liek ledusskapī uz pāris stundām.
7
Vēlams ietīt pārtikas plēvē vai folijā, lai nezaudē formu, pēc tam ir vieglāk sagriezt.