Gurķu aukstā zupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g svaigi gurķi
70 g redīsi
600 g kefīrs
2 olas WELL DONE
1 tējkarote graudu sinepes
1 tējkarote pesto
2 g sāls

Gurķu aukstā zupa

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Zupai var pievienot rukolu, dilles, lociņus.
1
Katliņā uzvāra ūdeni un liek vārīties olas, tādas, kas stāvējušas istabas temperatūrā, 8 minūtes, no ledusskapja – 10 minūtes. Pēc vārīšanas atdzesē.
2
Bļodiņā lej kefīru, pievieno ripiņās sagrieztus redīsus un strēmelītēs sagrieztus gurķus. Pievieno pesto, graudu sinepes un daiviņās sagrieztu olu, pārber ar sāli.