Gulbešņiki
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
kartupeļi
100 g
maltā gaļa
50 g
burkāni
5 g
dilles
1 gab.
olas WELL DONE
70 g
sīpoli
30 g
milti
20 g
eļļa cepšanai
5 g
sāls
2 g
pipari
15 g
sviests
30 g
skābais krējums
Gulbešņiki
Kopējais
laiks
laiks
1 h 30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un vāra, līdz tie ir mīksti, tad nokāš un atdzesē.
2
Sīpolus un burkānus nomizo un smalki sagriež.
3
Sakarsētā pannā ar eļļu apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Pievieno malto gaļu un apcep brūnu.
5
Pievieno burkānus un apcep.
6
Pievieno sāli, piparus un smalki sagrieztas dilles.
7
Noņem no uguns un atdzesē.
8
Ar smalko kartupeļu piestu saspiež atdzesētos kartupeļus.
9
Pievieno olas, miltus un samaisa.
10
Ar miltainām rokām no masas izveido gareniskas laiviņas, kurās liek gaļas pildījumu.
11
Apcep uz sakarsētas pannas ar sviestu.
12
Pasniedz ar skābo krējumu.