Gulbešņiki

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g kartupeļi
100 g maltā gaļa
50 g burkāni
5 g dilles
1 gab. olas WELL DONE
70 g sīpoli
30 g milti
20 g eļļa cepšanai
5 g sāls
2 g pipari
15 g sviests
30 g skābais krējums

Gulbešņiki

Kopējais
laiks
1 h 30 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Kartupeļus nomizo un vāra, līdz tie ir mīksti, tad nokāš un atdzesē.
2
Sīpolus un burkānus nomizo un smalki sagriež.
3
Sakarsētā pannā ar eļļu apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Pievieno malto gaļu un apcep brūnu.
5
Pievieno burkānus un apcep.
6
Pievieno sāli, piparus un smalki sagrieztas dilles.
7
Noņem no uguns un atdzesē.
8
Ar smalko kartupeļu piestu saspiež atdzesētos kartupeļus.
9
Pievieno olas, miltus un samaisa.
10
Ar miltainām rokām no masas izveido gareniskas laiviņas, kurās liek gaļas pildījumu.
11
Apcep uz sakarsētas pannas ar sviestu.
12
Pasniedz ar skābo krējumu.