Grilētas tītara filejas un tortellini makaronu Cēzara salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
250 g
tortellini
500 g
tītara fileja
100 g
romiešu salātlapas
50 g
mazie tomātiņi
100 g
Cēzara mērce
50 g
siers Parmigiano reggiano
3 g
svaigs baziliks
3 g
svaiga piparmētra
3 g
svaigi pētersīļi
1 g
svaigi malti melnie pipari
3 g
sāls
10 g
citronu miziņa
50 g
olīveļļa
Grilētas tītara filejas un tortellini makaronu Cēzara salāti
Kopējais
laiks
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Nepievienojot tītara fileju, salāti ir veģetāriešiem draudzīgi. Bazilika, piparmētras un pētersīļu vietā var būt jebkādi svaigi garšaugi.
1
Tortellinus pagatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2
Smalki sakapā baziliku, piparmētru un pētersīļus, samaisa ar citronu miziņu, sāli, pipariem un olīveļļu.
3
Tītara fileju sagriež plānās šķēlītēs un iemaisa garšaugu un citronu marinādē.
4
Uzkarsē pannu, un uz tās liek tītara filejas gabaliņus un visu pārējo marinādi, kas palikusi pēc gaļas izņemšanas.
5
Gabaliņus cep sākumā 2 minūtes no katras puses, pēc tam maisot vēl 5 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni un gaļa ir gatava.
6
Uz šķīvja kārto romiešu salātlapas, tortellinus, mazos tomātiņus un tītara filejas gabaliņus.
7
Pārlej ar Cēzara mērci, uzrīvē cieto sieru.