Grilētas garneles ar mango un zemeņu salsu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g tīģergarneles
2 tējkarotes Fajita garšvielu maisījums
50 g mango
50 g zemenes
50 g sarkanie sīpoli
50 g paprikas
50 g svaigi gurķi
20 g laima sula
2 tējkarotes medus
1 tējkarote sāls
200 g apaļi tortiljas čipsi pasniegšanai
50 g eļļa cepšanai

Grilētas garneles ar mango un zemeņu salsu

Kopējais
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
15
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Salsai iespējams pievienot jebkādus sezonas dārzeņus vai augļus.
1
Garneles sajauc ar fahitas garšvielu un ļauj iesūkties.
2
Sajauc sakapātus dārzeņus un augļus, pievieno medu, laima sulu, sāli un kārtīgi izmaisa, ļauj nostāvēties ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
3
Uzkarsē pannu ar eļļu, kur apcep garneles 1 minūti no katras puses.
4
Uz katra tortiljas čipsa liek kaudzīti salsas un grilētu garneli.