Grilētas garneles ar mango un zemeņu salsu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
tīģergarneles
2 tējkarotes
Fajita garšvielu maisījums
50 g
mango
50 g
zemenes
50 g
sarkanie sīpoli
50 g
paprikas
50 g
svaigi gurķi
20 g
laima sula
2 tējkarotes
medus
1 tējkarote
sāls
200 g
apaļi tortiljas čipsi pasniegšanai
50 g
eļļa cepšanai
Grilētas garneles ar mango un zemeņu salsu
Kopējais
laiks
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
15
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Salsai iespējams pievienot jebkādus sezonas dārzeņus vai augļus.
1
Garneles sajauc ar fahitas garšvielu un ļauj iesūkties.
2
Sajauc sakapātus dārzeņus un augļus, pievieno medu, laima sulu, sāli un kārtīgi izmaisa, ļauj nostāvēties ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
3
Uzkarsē pannu ar eļļu, kur apcep garneles 1 minūti no katras puses.
4
Uz katra tortiljas čipsa liek kaudzīti salsas un grilētu garneli.