Grieķu stila melnās kvinojas salāti ar turku zirņiem un avokado
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
melnā kvinoja
200 g
ūdens
100 g
humuss
50 g
spināti vai citi lapu salāti
50 g
mazie tomātiņi
100 g
gurķi
1 gab.
avokado WELL DONE
50 g
redīsi
250 g
turku zirņi
100 g
grilētas marinētas paprikas
50 g
sarkanie sīpoli
200 g
fetas siers
3 g
baziliks
3 g
piparmētra
1 g
svaigi malti melnie pipari
3 g
sāls
10 g
citronu sula
10 g
medus
50 g
olīveļļa
Grieķu stila melnās kvinojas salāti ar turku zirņiem un avokado
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Var pievienot grilētu vistas fileju.
Fetas sieru var aizstāt ar augu izcelsmes sieru, padarot recepti vegāniem draudzīgu.
1
Katliņā vāra kvinoju 10–15 minūtes, pārbaudot gatavību.
2
Bļodiņā sajauc olīveļļu, citronu sulu, sāli, piparus, svaigu baziliku, piparmētras un medu.
3
Bļodā vai šķīvī iesmērē humusu.
4
Kārto lapu salātus un kvinoju.
5
Pa virsu kārto svaigos dārzeņus, turku zirņus un grilēto marinēto papriku.
6
Uzdrupina fetas sieru.
7
Pasniedz ar olīveļļas un zaļumu mērci.