Garneļu un čorizo sautējums
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
garneles
200 g
tomāti
200 g konservētas
sviesta pupiņas
100 g
čorizo desas
10 g
pētersīļi
2 g
sāls
2 g
pipari
80 g
sīpoli
5 g
ķiploki
20 g
eļļa cepšanai
Garneļu un čorizo sautējums
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sīpolus, pētersīļus un ķiplokus smalki sagriež.
2
Čorizo desu un tomātus sagriež mazos gabalos.
3
Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus.
4
Pievieno čorizo un apcep 5 minūtes, līdz čorizo kļuvusi zeltaini brūna.
5
Pievieno garneles un apcep 2 minūtes.
6
Pievieno tomātus un pupiņas.
7
Samazina uguni, uzliek vāku un atstāj 5 minūtes sautēties.
8
Pievieno pētersīļus, sāli un piparus.