Garneļu un čorizo sautējums

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g garneles
200 g tomāti
200 g konservētas sviesta pupiņas
100 g čorizo desas
10 g pētersīļi
2 g sāls
2 g pipari
80 g sīpoli
5 g ķiploki
20 g eļļa cepšanai

Garneļu un čorizo sautējums

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sīpolus, pētersīļus un ķiplokus smalki sagriež.
2
Čorizo desu un tomātus sagriež mazos gabalos.
3
Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus.
4
Pievieno čorizo un apcep 5 minūtes, līdz čorizo kļuvusi zeltaini brūna.
5
Pievieno garneles un apcep 2 minūtes.
6
Pievieno tomātus un pupiņas.
7
Samazina uguni, uzliek vāku un atstāj 5 minūtes sautēties.
8
Pievieno pētersīļus, sāli un piparus.