Gardā sviestmaize

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

8 sķēles baltmaize
4 ēdamk. sviests WELL DONE
8 šķēles vārītas cūkgaļas desa WELL DONE
4 ēdamk. majonēze
4 ēdamk, sinepes
6 šķēles siers Gouda WELL DONE
pēc garšas marinēti gurķīši WELL DONE
8 gab. salātlapas
čipsi ar etiķa garšu
maurloki

Gardā sviestmaize

Kopējais
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē pannu. Pievieno sviestu un apcep maizes šķēles, līdz tās paliek zeltaini brūnas.
2
Katrai desas šķēlei ar nazi izgriež krustiņus pašā centrā un liek uz pannas apcepties apmēram 2-3 min no katras puses.
3
Uzliek siera šķēli uz 2 desas šķēlēm, uzliek vāciņu un ļauj sieram izkust uz desām.
4
Kārto kopā sendviču. Apakšējo maizes šķēli apsmērē ar majonēzi, uzber sakapātus maurlociņus, uzliek salātlapas, sagrieztus marinētus gurķīšus, tad desas šķēles ar sieru, pa virsu čipsus, un otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar sinepēm. Pasniedz siltu.