Fritēts kazas siers ar čili un medus majonēzi
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
kazas siera bumbas
1 gab.
olas WELL DONE
100 g
milti
100 g
rīvmaize
1 ēdamkarote
medus
100 g
majonēze
1 tējkarote
čili pulveris
500 ml
eļļa fritēšanai
Fritēts kazas siers ar čili un medus majonēzi
Kopējais
laiks
laiks
2 h 5 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
2 h
Gatavošanas
laiks
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Garda uzkoda, ko var pasniegt arī ar salātiem.
1
Kazas siera bumbām nolej eļļu, tās apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē.
2
Liek saldētavā uz 1–2 stundām.
3
Trauciņā sajauc medu, čili un majonēzi, liek ledusskapī līdz pasniegšanai.
4
Katliņā uzkarsē eļļu fritēšanai.
5
Bumbas fritē pa dažām reizē aptuveni 1 minūti katru vai līdz brīdim, kad tās kļūst zeltaini brūnas.
6
Fritētās bumbas liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salveti.
7
Fritēto kazas sieru pasniedz ar čili un medus majonēzi.