Fritēts kazas siers ar čili un medus majonēzi

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g kazas siera bumbas
1 gab. olas WELL DONE
100 g milti
100 g rīvmaize
1 ēdamkarote medus
100 g majonēze
1 tējkarote čili pulveris
500 ml eļļa fritēšanai

Fritēts kazas siers ar čili un medus majonēzi

Kopējais
laiks
2 h 5 min
Sagatavošanās
laiks
2 h
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Garda uzkoda, ko var pasniegt arī ar salātiem.
1
Kazas siera bumbām nolej eļļu, tās apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē.
2
Liek saldētavā uz 1–2 stundām.
3
Trauciņā sajauc medu, čili un majonēzi, liek ledusskapī līdz pasniegšanai.
4
Katliņā uzkarsē eļļu fritēšanai.
5
Bumbas fritē pa dažām reizē aptuveni 1 minūti katru vai līdz brīdim, kad tās kļūst zeltaini brūnas.
6
Fritētās bumbas liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salveti.
7
Fritēto kazas sieru pasniedz ar čili un medus majonēzi.