Zupu var pagatavot vegāniem draudzīgu ar veikalā nopērkamajām dārzeņu bumbiņām, tās parasti meklējamas saldētavā.
Frikadeļu zupu pasniedz ar skābo krējumu un rupjmaizi.
1
Katlā lej ūdeni, pievieno buljona kubiņu un liek vārīties.
2
Sīpolus nomizo, smalki sakapā un liek cepties pusē sviesta daudzuma.
3
Apcep zeltaini brūnus un atdzesē.
4
Burkānus nomizo, sarīvē un apcep atlikušajā sviestā.
5
Kartupeļus sagriež kubiņos.
6
Malto gaļu liek bļodā, pievieno olu, sāli, piparus, čili piparus, ceptos sīpolus un visu samaisa.
7
Vārošajā ūdenī katlā liek ceptos burkānus un kartupeļus, no maltās gaļas veido frikadeles un liek zupā vārīties.
8
Kad kartupeļi ir mīksti un frikadeles peld katla augšpusē, pievieno saspiestas ķiploka daiviņas.
9
Buljonu pagaršo un pievieno vēl garšvielas, ja nepieciešams.
10
Zupu, pēc patikas, pasniedz ar sakapātiem zaļumiem un/vai krējumu.