Džinā marinēta mazsālīta laša maizītes
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
laša fileja
1-1,5
laimi
60 ml
džins
10 g
sāls
10 g
cukurs
230 g
rudzu maize
60 g
gurķi
30 g
sviests
50 g
ikri
10 g
mikrozaļumi
Džinā marinēta mazsālīta laša maizītes
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Laša fileju liek traukā ar vāku.
2
Cukuru sasver kopā ar sāli un vienmērīgi pārkaisa filejai.
3
Uzrīvē laima miziņas un pārlej ar džinu.
4
Atstāj uz nakti ledusskapī.
5
Nākamajā dienā fileju nosusina un sagriež plānās strēmelēs.
6
Uz maizītes uzsmērē sviestu, liek plāni sagrieztas gurķu šķēlītes, laša fileju, ikrus un dekorē ar mikrozaļumiem.