Dzelteno tomātu gaspačo ar mocarellas sieru un bazilika pesto
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
600 g
dzeltenie tomāti
70 g
olīveļļa
4 g
svaigs baziliks
10 g
baltvīna etiķis
3 g
sāls
2 g
malti pipari WELL DONE
125 g
mocarellas siers
15 g
pesto
100 g
maize pasniegšanai
3 g
svaigas bazilika lapiņas dekorēšanai
Dzelteno tomātu gaspačo ar mocarellas sieru un bazilika pesto
Kopējais
laiks
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Virtuves kombainā vai blenderī liek tomātus, baziliku, sāli, piparus un baltvīna etiķi.
2
Blenderim darbojoties, lēnām pievieno eļļu, līdz ir sasniegta nepieciešamā konsistence.
3
Gaspačo lej cauri sietam.
4
Gaspačo servē bļodās ar sapluinītu mocarellas sieru, pesto un svaigu baziliku.
5
Piekož maizīti.