Desiņa kukurūzas mīklā ‘’Corn dog’’
Sagatavošanās
laiks
30 min
Pagatavošana
1
Katru cīsiņu noslauka ar papīra dvieli.
2
Cīsiņam apkārt aptin Čedaras sieru.
3
Uzdur cīsiņu uz koka iesmiņa tā, lai daļa no iesmiņa paliktu brīva.
4
Ieliek sagatavotos cīsiņus saldētavā uz 20 minūtēm.
5
Pagatavo mīklu – bļodā sajauc miltus, kukurūzas miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli, pievieno pienu un olu.
6
Kārtīgi samaisa, līdz izveidojusies viendabīga masa, un ļauj tai nostāvēties 10 minūtes.
7
Katliņā ielej eļļu, ko karsē uz vidējas uguns.
8
Kad tā sakarsusi tiktāl, ka, ieliekot katliņā mazu mīklas piciņu, ap to sarodas burbulīši, eļļa ir gatava cepšanai.
9
Masu pārlej augstākā traukā tā, lai var iemērkt cīsiņu un pilnībā apklāt to ar mīklu.
10
Cīsiņus izņem no saldētavas, iemērc traukā ar mīklu un liek cepties sakarsētajā eļļā. Cep no abām pusēm, līdz tie ir zeltaini brūni.
11
Uzliek uz papīra dvieļa, nosusina. Pasniedz ar sinepēm, kečupu vai citu mērci pēc izvēles.