Cūkgaļas karbonādes medus un koriandra marinādē
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
cūkgaļas kakla karbonāde
300 g
kartupeļi
80 g
medus
10 g
koriandra sēklas
10 g
sāls
10 g
pipari
10 g
ķiploki
5 g
timiāns
20 g
olīveļļa cepšanai
20 g
sviests
5 g
rozmarīns
Cūkgaļas karbonādes medus un koriandra marinādē
Kopējais
laiks
laiks
2 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
2 h
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kakla karbonādi sagriež porcijās, ko ar gaļas āmuru nedaudz izsit.
2
Piestā saberž pusi koriandra sēklu.
3
Karbonādes pārber ar sāli, pipariem, koriandra sēklām (veselām un maltām), medu, smalki sagrieztu ķiploku un timiānu.
4
Kārtīgi iesmērē un liek ledusskapī uz 2 stundām.
5
Kartupeļus nomazgā, sagriež daivās un liek uz pannas cepties olīveļļā un sviestā, kam pievienots rozmarīns.
6
Karbonādes apcep uz pannas no abām pusēm un tad liek uz 10 minūtēm līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.
7
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.