Cūkgaļas karbonādes medus un koriandra marinādē

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g cūkgaļas kakla karbonāde
300 g kartupeļi
80 g medus
10 g koriandra sēklas
10 g sāls
10 g pipari
10 g ķiploki
5 g timiāns
20 g olīveļļa cepšanai
20 g sviests
5 g rozmarīns

Cūkgaļas karbonādes medus un koriandra marinādē

Kopējais
laiks
2 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
2 h
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Kakla karbonādi sagriež porcijās, ko ar gaļas āmuru nedaudz izsit.
2
Piestā saberž pusi koriandra sēklu.
3
Karbonādes pārber ar sāli, pipariem, koriandra sēklām (veselām un maltām), medu, smalki sagrieztu ķiploku un timiānu.
4
Kārtīgi iesmērē un liek ledusskapī uz 2 stundām.
5
Kartupeļus nomazgā, sagriež daivās un liek uz pannas cepties olīveļļā un sviestā, kam pievienots rozmarīns.
6
Karbonādes apcep uz pannas no abām pusēm un tad liek uz 10 minūtēm līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.
7
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.