Cūkgaļas karbonāde ar kaulu sinepju un medus marinādē

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

700 g cūkgaļas karbonāde ar kaulu
3 g rozmarīns
15 g ķiploki
15 g sojas mērce
35 g graudu sinepes
35 g medus
3 g sāls
3 g melnie pipari
3 g čili pipari
25 g dzērvenes

Cūkgaļas karbonāde ar kaulu sinepju un medus marinādē

Kopējais
laiks
2 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
2 h
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Cūkgaļas karbonādi ar kauliņu var aizstāt ar kakla karbonādi vai šķiņķi. Gaļu iemarinē iepriekšējā dienā, lai marināde ievelkas visā lielajā gabalā. Pagatavošanai būs nepieciešams cepamais maiss.
1
Gaļu liek bļodā, pievieno rozmarīnu, saspiestus ķiplokus, sojas mērci, graudu sinepes, medu, sāli, melnos piparus, čili piparus un saspiestas dzērvenes.
2
Visu kārtīgi iemasē gaļā, veic dažus iegriezumus, kuros arī iepilda marinādi.
3
Gaļu marinē vismaz 12 stundas.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
5
Gaļu liek cepamajā maisā, marinādi apsmērē kārtīgi apkārt gaļai, un maisu aizsien.
6
Cep 2 stundas.
7
Pēc cepšanas ļauj nedaudz atdzist un tikai tad griež un pasniedz.