Cūkgaļas karbonāde ar kaulu sinepju un medus marinādē
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
700 g
cūkgaļas karbonāde ar kaulu
3 g
rozmarīns
15 g
ķiploki
15 g
sojas mērce
35 g
graudu sinepes
35 g
medus
3 g
sāls
3 g
melnie pipari
3 g
čili pipari
25 g
dzērvenes
Cūkgaļas karbonāde ar kaulu sinepju un medus marinādē
Kopējais
laiks
laiks
2 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
2 h
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Cūkgaļas karbonādi ar kauliņu var aizstāt ar kakla karbonādi vai šķiņķi.
Gaļu iemarinē iepriekšējā dienā, lai marināde ievelkas visā lielajā gabalā.
Pagatavošanai būs nepieciešams cepamais maiss.
1
Gaļu liek bļodā, pievieno rozmarīnu, saspiestus ķiplokus, sojas mērci, graudu sinepes, medu, sāli, melnos piparus, čili piparus un saspiestas dzērvenes.
2
Visu kārtīgi iemasē gaļā, veic dažus iegriezumus, kuros arī iepilda marinādi.
3
Gaļu marinē vismaz 12 stundas.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
5
Gaļu liek cepamajā maisā, marinādi apsmērē kārtīgi apkārt gaļai, un maisu aizsien.
6
Cep 2 stundas.
7
Pēc cepšanas ļauj nedaudz atdzist un tikai tad griež un pasniedz.