Cūkgaļas karbonāde ar kaulu sinepju un medus marinādē
Kopējais
laiks
2 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Pagatavošana
Cūkgaļas karbonādi ar kauliņu var aizstāt ar kakla karbonādi vai šķiņķi.
Gaļu iemarinē iepriekšējā dienā, lai marināde ievelkas visā lielajā gabalā.
Pagatavošanai būs nepieciešams cepamais maiss.
1
Gaļu liek bļodā, pievieno rozmarīnu, saspiestus ķiplokus, sojas mērci, graudu sinepes, medu, sāli, melnos piparus, čili piparus un saspiestas dzērvenes.
2
Visu kārtīgi iemasē gaļā, veic dažus iegriezumus, kuros arī iepilda marinādi.
3
Gaļu marinē vismaz 12 stundas.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
5
Gaļu liek cepamajā maisā, marinādi apsmērē kārtīgi apkārt gaļai, un maisu aizsien.
7
Pēc cepšanas ļauj nedaudz atdzist un tikai tad griež un pasniedz.