Čia jogurta kūka
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
320 g
kokosriekstu krēms
400 g
bezpiedevu jogurts
70 g
čia sēklas
150 g
mellenes
90 g
dateļu sīrups
180 g
granolas
60 g
kokosriekstu eļļa
40 g
želatīns
5 g
vaniļas cukurs
Čia jogurta kūka
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
8
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kūkas formu Ø 18 cm izklāj ar cepamo papīru.
2
Granolu sasmalcina blenderī.
3
Sasmalcināto granolu liek bļodā, pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu un samaisa, līdz masa kļuvusi viendabīga.
4
Iegūto masu kārtīgi izlīdzina kūkas formā un liek ledusskapī, kamēr gatavo pildījumu.
5
Bļodā ber čia sēklas, pievieno kokosriekstu pienu, dateļu sīrupu un samaisa.
6
Ļauj masai nostāvēties vismaz 10 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
7
Sablendē mellenes, līdz izveidojusies viendabīga konsistence.
8
Melleņu biezeni, bezpiedevu jogurtu un vaniļas cukuru iemaisa čia pudiņa masā.
9
Želatīnu uzbriedina un izkausē ūdens peldē, ir svarīgi to nepārkarsēt.
10
Izkausēto želatīnu pievieno čia pudiņa masai un kārtīgi izmaisa.
11
Kūkas formu izņem no ledusskapja, lej pāri čia pudiņa krēmu, izlīdzina un liek atpakaļ ledusskapī, ideālā variantā uz nakti vai 4 stundām.
12
Pirms pasniegšanas dekorē ar ogām pēc patikas.