Cepti vistas šķiņķīši ar brūklenēm un rīsiem
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Sidru ir iespējams aizstāt ar baltvīnu, sulu vai ūdeni, piekoriģējot garšvielu daudzumu.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Vistas šķiņķīšus apber ar pusi sāls un apviļā miltos.
3
Pannā, ko var likt krāsnī, izkausē sviestu un apcep vistas šķiņķīšus 2 minūtes no katras puses.
5
Pannā liek sīpolus un brūklenes un cep 2 minūtes.
6
Pievieno medu, piparus, timiānu un atlikušo sāli un apcep vēl 2 minūtes.
7
Pieber rīsus un apcep 1 minūti.
8
Pielej sidru un ūdeni, kurā izšķīdināts buljona kubiņš.
9
Starp rīsiem iebaksta apceptos vistas šķiņķīšus, un visu pannu liek krāsnī cepties uz 30 minūtēm.