Cepti rīsi ar kimči kāpostiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

300 g rīsi
3 olas WELL DONE
40 g austeru mērce
40 g sezama sēklu eļļa
70 g paprika
100 g kimči kāposti
10 g ķiploki
100 g sīpoli
40 g sviests
10 g lociņi
1 g sāls
2 g pipari

Cepti rīsi ar kimči kāpostiem

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šī būs lieliska recepte, ko izmantot tad, kad pāri ir palikuši rīsi no iepriekšējās dienas, jo šajā receptē jābūt tieši šādiem rīsiem.
1
Rīsus noskalo un vāra 10 līdz 15 minūtes.
2
Kad rīsi gatavi, atdzesē tos istabas temperatūrā un pēc tam ledusskapī.
3
Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, paprikas notīra un sagriež mazākos gabalos, lokus smalki sagriež.
4
Pannā sakarsē eļļu un sviestu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, apcep 2 minūtes, pievieno austeru mērci, paprikas un apcep.
5
Olas sakuļ bļodā un liek pannā.
6
Izveido kulteni un, kamēr tas vēl ir krēmīgs, pievieno rīsus. .
7
Nedaudz apcep, pievieno kimči kāpostus un pusi loku.
8
Apcep vēl 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
9
Pasniedz ar atlikušajiem lokiem