Cepti rīsi ar kimči kāpostiem
Sagatavošanās
laiks
20 min
Pagatavošana
Šī būs lieliska recepte, ko izmantot tad, kad pāri ir palikuši rīsi no iepriekšējās dienas, jo šajā receptē jābūt tieši šādiem rīsiem.
1
Rīsus noskalo un vāra 10 līdz 15 minūtes.
2
Kad rīsi gatavi, atdzesē tos istabas temperatūrā un pēc tam ledusskapī.
3
Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, paprikas notīra un sagriež mazākos gabalos, lokus smalki sagriež.
4
Pannā sakarsē eļļu un sviestu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, apcep 2 minūtes, pievieno austeru mērci, paprikas un apcep.
5
Olas sakuļ bļodā un liek pannā.
6
Izveido kulteni un, kamēr tas vēl ir krēmīgs, pievieno rīsus. .
7
Nedaudz apcep, pievieno kimči kāpostus un pusi loku.
8
Apcep vēl 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
9
Pasniedz ar atlikušajiem lokiem