Cepti banāni ar medu, mandeļu šķēlītēm, kanēli un saldējumu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
2 gab.
banāni
1 ēdamkarote
medus
4 g
kanēlis WELL DONE
10 g
grauzdētas mandeļu šķēlītes
2 ēdamkarotes
saldējums
Cepti banāni ar medu, mandeļu šķēlītēm, kanēli un saldējumu
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Cepti banāni ir lielisks un veselīgs deserts. Tas ir viegli pagatavojams, un to var pasniegt brīvdienu brokastīs.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Nomizo banānus, pārgriež uz pusēm. Liek karstumizturīgā traukā vai uz pannas. Pārkaisa kanēli un pārlej ar medu.
3
Traukam uzliek vāku vai foliju. Cep 10–15 minūtes.
4
Kad banāni izcepušies, tos pārkaisa ar mandeļu šķēlītēm, blakus liek lielu ēdamkaroti ar saldējumu.