Cepta vista ar rozmarīnu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g atkauloti vistas šķiņķīši
300 g vīnogas
2 gab. ķiploka daiviņas
130 g sīpols
5 g rozmarīns
3 g timiāns
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes pipari
15 ml eļļa

Cepta vista ar rozmarīnu

Kopējais
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
2
Tikmēr sakarsē lielu pannu un eļļu cepšanai. Liek cepties vistu ar ādu uz leju, cep no abām pusēm zeltaini brūnu.
3
Vistu noņem no pannas, liek cepties pusi no sīpoliem, saspiestiem ķiplokiem, vīnogām.
4
Liek atpakaļ panna vistu ar ādu uz augšu, pievieno atlikušos sīpolus, ķiplokus, rozmarīnu un timiānu. Pārber sāli un piparus.
5
Liek cepties cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.