Cepta vista ar rozmarīnu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
atkauloti vistas šķiņķīši
300 g
vīnogas
2 gab.
ķiploka daiviņas
130 g
sīpols
5 g
rozmarīns
3 g
timiāns
1 tējkarote
sāls
½ tējkarotes
pipari
15 ml
eļļa
Cepta vista ar rozmarīnu
Kopējais
laiks
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
2
Tikmēr sakarsē lielu pannu un eļļu cepšanai. Liek cepties vistu ar ādu uz leju, cep no abām pusēm zeltaini brūnu.
3
Vistu noņem no pannas, liek cepties pusi no sīpoliem, saspiestiem ķiplokiem, vīnogām.
4
Liek atpakaļ panna vistu ar ādu uz augšu, pievieno atlikušos sīpolus, ķiplokus, rozmarīnu un timiānu. Pārber sāli un piparus.
5
Liek cepties cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.