Krēmīgā siera kūka lieliski saderēs ar svaigām ogām.
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 230 ºC temperatūrai.
2
Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru tā, lai gar kūkas formas malām nav nevienas spraugas, kur krēmam izlīt. Apaļo formas daļu šoreiz neuzspiež virsū cepamajam papīram, tas jāieklāj viscaur pannā. Vēlams izvēlēties formu 22 cm diametrā.
3
Bļodā liek krēmsieru, tam pievieno cukuru, ko iespaida krēmā. Pa vienai pievieno olas, putojot uz lēnāko režīmu vai ar putojamo slotiņu, līdz iegūta viendabīga masa. Pievieno saldo krējumu un miltus. Iemaisa tos.
4
Lej masu kūkas formā. Cep 30 minūtes. Kad kūka izcepusies, to atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām.