Ceptā siera kūka

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

4 olas WELL DONE
800 g Philadelphia krēmsiers
250 g cukurs
350 g saldais krējums
20 g milti

Ceptā siera kūka

Kopējais
laiks
45 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
6
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Krēmīgā siera kūka lieliski saderēs ar svaigām ogām.
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 230 ºC temperatūrai.
2
Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru tā, lai gar kūkas formas malām nav nevienas spraugas, kur krēmam izlīt. Apaļo formas daļu šoreiz neuzspiež virsū cepamajam papīram, tas jāieklāj viscaur pannā. Vēlams izvēlēties formu 22 cm diametrā.
3
Bļodā liek krēmsieru, tam pievieno cukuru, ko iespaida krēmā. Pa vienai pievieno olas, putojot uz lēnāko režīmu vai ar putojamo slotiņu, līdz iegūta viendabīga masa. Pievieno saldo krējumu un miltus. Iemaisa tos.
4
Lej masu kūkas formā. Cep 30 minūtes. Kad kūka izcepusies, to atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām.