Bumbieru kūka

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

250 ml piens (vai augu valsts dzēriens)
90 g brūnais cukurs
60 g olīveļļa
80 g sasmalcināta tumšā šokolāde
1 tējkarote vaniļas cukurs
250 g milti
1 ēdamkarote cepamais pulveris
500 g bumbieri
3 gab (dekorēšanai) bumbieri
dekorēšanai malts kanēlis

Bumbieru kūka

Kopējais
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
50 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Bļodā sajauc pienu, cukuru, eļļu, vaniļas ekstraktu
2
Iesijā miltus un cepamo pulveri, visu samaisa
3
Pievieno sagrieztos bumbierus, visu samaisa
4
Kūkas formā ieklāj cepampapīru un ielej sagatavoto mīklu
5
Virsu dekorē ar šķēlēs sagrieztiem bumbieriem un pārber ar cukuru un kanēli
6
Liek cepties 180 grādos 50 minūtes
7
Pirms pasniegšanas un izņemšanas no formas, kūku pilnībā atdzesē