Bumbieru kūka
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
250 ml
piens (vai augu valsts dzēriens)
90 g
brūnais cukurs
60 g
olīveļļa
80 g sasmalcināta
tumšā šokolāde
1 tējkarote
vaniļas cukurs
250 g
milti
1 ēdamkarote
cepamais pulveris
500 g
bumbieri
3 gab (dekorēšanai)
bumbieri
dekorēšanai
malts kanēlis
Bumbieru kūka
Kopējais
laiks
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
50 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Bļodā sajauc pienu, cukuru, eļļu, vaniļas ekstraktu
2
Iesijā miltus un cepamo pulveri, visu samaisa
3
Pievieno sagrieztos bumbierus, visu samaisa
4
Kūkas formā ieklāj cepampapīru un ielej sagatavoto mīklu
5
Virsu dekorē ar šķēlēs sagrieztiem bumbieriem un pārber ar cukuru un kanēli
6
Liek cepties 180 grādos 50 minūtes
7
Pirms pasniegšanas un izņemšanas no formas, kūku pilnībā atdzesē