Bukstiņputra ar krāsnī ceptiem rudens dārzeņiem
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Var pievienot speķi, cauraudzīti vai bekonu.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Putraimus liek pienā un ūdenī un vāra 10 minūtes.
3
Pievieno kartupeļus un pusi sāls un vāra aptuveni 20–30 minūtes, līdz putraimi ir mīksti un putra ieguvusi krēmīgu konsistenci.
4
Putru ieteicams maisīt, lai tā nepiedeg.
5
Tikmēr uz cepešpannas izkārto dārzeņus.
6
Pārslaka tos ar eļļu, pārber ar atlikušo sāli un pipariem.
7
Cep 30 minūtes, pa vidu apmaisot.
8
Bukstiņputru pasniedz ar ceptajiem dārzeņiem.