10 g
20 g
olīveļļa
175 g
350 g
sīpoli
5 g
10 g
ķiploki
400 g
800 g
zivju asakas, galvas, spuras
5 g
10 g
fenheļa sēklas
250 g + 700 g
500 g + 1400 g
ūdens
100 g
200 g
sauss baltvīns
3 gab.
6 gab.
smaržīgie pipari
250 g
500 g
apelsīni
2 gab.
4 gab.
lauru lapas
30 g
60 g
seleriju kāti
2 g
4 g
rozmarīns
1 tējkarote
1 ēdamkarote
koriandra sēklas
200 g
400 g
smalcināti tomāti savā sulā
2 ēdamkarotes
4 ēdamkarotes
tomātu pasta
3 g
6 g
sāls
2 g
4 g
melnie pipari
2 g
4 g
čili pipari
100 g
200 g
laša fileja
100 g
200 g
garneles
100 g
200 g
jūras velšu kokteilis
3 g
6 g
kinza