Briseles kāposti ar bekonu un kastaņiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g briseles kāposti
250 g kastaņi
150 g bekons
30 g koriandrs
20 g pētersīļi
20 g sviests
10 g sāls
5 g pipari
20 g olīveļļa cepšanai

Briseles kāposti ar bekonu un kastaņiem

Kopējais
laiks
45 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2
Kastaņus iegriež krusteniski, lai tie cepšanas laikā neatsprāgtu vaļā.
3
Kastaņus liek uz cepamās pannas un cep 20 minūtes.
4
Briseles kāpostus nomazgā, nogriež kātiņus, pārgriež uz pusēm un liek cepties uz pannas eļļā.
5
Pievieno sviestu un smalki sagrieztus zaļumus.
6
Kad kastaņi gatavi, tos izņem no cepeškrāsns, noloba un pievieno Briseles kāpostiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
7
Apcep bekonu un liek uz dārzeņiem.
8
Pasniedz.