Briseles kāposti ar bekonu un kastaņiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
briseles kāposti
250 g
kastaņi
150 g
bekons
30 g
koriandrs
20 g
pētersīļi
20 g
sviests
10 g
sāls
5 g
pipari
20 g
olīveļļa cepšanai
Briseles kāposti ar bekonu un kastaņiem
Kopējais
laiks
laiks
45 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2
Kastaņus iegriež krusteniski, lai tie cepšanas laikā neatsprāgtu vaļā.
3
Kastaņus liek uz cepamās pannas un cep 20 minūtes.
4
Briseles kāpostus nomazgā, nogriež kātiņus, pārgriež uz pusēm un liek cepties uz pannas eļļā.
5
Pievieno sviestu un smalki sagrieztus zaļumus.
6
Kad kastaņi gatavi, tos izņem no cepeškrāsns, noloba un pievieno Briseles kāpostiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
7
Apcep bekonu un liek uz dārzeņiem.
8
Pasniedz.