Biešu burgers ar putotu fetas sieru

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g vegāniskās kotletes ar bietēm
160 g burgeru maizītes
80 g gurķi
70 g burkāni
50 g spināti vai citi lapu salāti
100 g fetas siers
10 g ķiploki
50 g olīveļļa
3 g koriandrs
30 g marinēti sarkanie sīpoli
1 g malti pipari WELL DONE
3 g sāls
20 g olīveļļa cepšanai

Biešu burgers ar putotu fetas sieru

Kopējais
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Fetas sieru var aizstāt ar augu izcelsmes sieru, padarot burgeru vegāniem draudzīgu.
1
Sajauc fetas sieru, olīveļļu, svaigu koriandru, ķiplokus, piparus un sāli.
2
Virtuves kombainā, blenderī vai ar rokas mikseri visu sajauc, līdz siers ir uzputots gaisīgs un viendabīgs.
3
Ar mizotāja palīdzību burkānus un gurķus sagriež lentēs.
4
Pannā uzkarsē eļļu, un ar pārgriezto pusi uz leju 1–2 minūtes apgrauzdē burgeru maizītes, līdz tās ir zeltainas.
5
Maizītes noņem no pannas, un liek uz pannas vegāniskās kotletes ar bietēm.
6
Apbrūnina no abām pusēm 2 minūtes.
7
Uz burgeru maizītes uzsmērē uzputoto fetas sieru, liek spinātus, biešu kotleti, sarkanos sīpolus, burkānus, gurķus un otru maizīti.