Biešu burgers ar putotu fetas sieru
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
vegāniskās kotletes ar bietēm
160 g
burgeru maizītes
80 g
gurķi
70 g
burkāni
50 g
spināti vai citi lapu salāti
100 g
fetas siers
10 g
ķiploki
50 g
olīveļļa
3 g
koriandrs
30 g
marinēti sarkanie sīpoli
1 g
malti pipari WELL DONE
3 g
sāls
20 g
olīveļļa cepšanai
Biešu burgers ar putotu fetas sieru
Kopējais
laiks
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Fetas sieru var aizstāt ar augu izcelsmes sieru, padarot burgeru vegāniem draudzīgu.
1
Sajauc fetas sieru, olīveļļu, svaigu koriandru, ķiplokus, piparus un sāli.
2
Virtuves kombainā, blenderī vai ar rokas mikseri visu sajauc, līdz siers ir uzputots gaisīgs un viendabīgs.
3
Ar mizotāja palīdzību burkānus un gurķus sagriež lentēs.
4
Pannā uzkarsē eļļu, un ar pārgriezto pusi uz leju 1–2 minūtes apgrauzdē burgeru maizītes, līdz tās ir zeltainas.
5
Maizītes noņem no pannas, un liek uz pannas vegāniskās kotletes ar bietēm.
6
Apbrūnina no abām pusēm 2 minūtes.
7
Uz burgeru maizītes uzsmērē uzputoto fetas sieru, liek spinātus, biešu kotleti, sarkanos sīpolus, burkānus, gurķus un otru maizīti.