Biešu burgers ar putotu fetas sieru
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Fetas sieru var aizstāt ar augu izcelsmes sieru, padarot burgeru vegāniem draudzīgu.
1
Sajauc fetas sieru, olīveļļu, svaigu koriandru, ķiplokus, piparus un sāli.
2
Virtuves kombainā, blenderī vai ar rokas mikseri visu sajauc, līdz siers ir uzputots gaisīgs un viendabīgs.
3
Ar mizotāja palīdzību burkānus un gurķus sagriež lentēs.
4
Pannā uzkarsē eļļu, un ar pārgriezto pusi uz leju 1–2 minūtes apgrauzdē burgeru maizītes, līdz tās ir zeltainas.
5
Maizītes noņem no pannas, un liek uz pannas vegāniskās kotletes ar bietēm.
6
Apbrūnina no abām pusēm 2 minūtes.
7
Uz burgeru maizītes uzsmērē uzputoto fetas sieru, liek spinātus, biešu kotleti, sarkanos sīpolus, burkānus, gurķus un otru maizīti.