Barbekjū ziedkāposta “spārniņi”

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

300 g ziedkāposti
50 g milti
40 g kukurūzas ciete
120 g ūdens
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes pipari
1 tējkarote paprikas pulveris
½ tējkarotes kartupeļu garšviela
200 g barbekjū mērce
100 g eļļa cepšanai

Barbekjū ziedkāposta “spārniņi”

Kopējais
laiks
45 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
35 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Lieliska uzkoda, kas aizstāj gaļu vai papildina kāda pasākuma svētku galdu.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Lielā bļodā sajauc miltus, ūdeni un visas garšvielas, pievieno sagrieztu ziedkāpostu un kārtīgi samaisa.
3
Panētos ziedkāpostus kārto uz cepešpannas un cep 10 minūtes ventilatora režīmā.
4
Apsmidzina ar eļļu, apmaisa un cep vēl 10 minūtes, apmaisa vēlreiz un cep vēl 10 minūtes.
5
Ziedkāpostus liek bļodā ar barbekjū mērci, ātri apmaisa, izber atpakaļ uz cepešpannas un cep grila režīmā vēl 5 minūtes.
6
Pasniedz ar svaigu krējuma vai augu izcelsmes krēma mērci un zaļumiem.