Barbekjū ziedkāposta “spārniņi”
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
300 g
ziedkāposti
50 g
milti
40 g
kukurūzas ciete
120 g
ūdens
1 tējkarote
sāls
½ tējkarotes
pipari
1 tējkarote
paprikas pulveris
½ tējkarotes
kartupeļu garšviela
200 g
barbekjū mērce
100 g
eļļa cepšanai
Barbekjū ziedkāposta “spārniņi”
Kopējais
laiks
laiks
45 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
35 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Lieliska uzkoda, kas aizstāj gaļu vai papildina kāda pasākuma svētku galdu.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Lielā bļodā sajauc miltus, ūdeni un visas garšvielas, pievieno sagrieztu ziedkāpostu un kārtīgi samaisa.
3
Panētos ziedkāpostus kārto uz cepešpannas un cep 10 minūtes ventilatora režīmā.
4
Apsmidzina ar eļļu, apmaisa un cep vēl 10 minūtes, apmaisa vēlreiz un cep vēl 10 minūtes.
5
Ziedkāpostus liek bļodā ar barbekjū mērci, ātri apmaisa, izber atpakaļ uz cepešpannas un cep grila režīmā vēl 5 minūtes.
6
Pasniedz ar svaigu krējuma vai augu izcelsmes krēma mērci un zaļumiem.