Banānmaize
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
3-4 gab.
nogatavojušos banānu
113g
sviesta (izkausēta)
130g
brūnā cukura
2 gab.
lielu olu
230g
kviešu miltu
1 tējk,
cepamā pulvera
1 tējk.
kanēļa
1/2 glāze
valriekstu vai pekanriekstu (sasmalcinātu)
šķipsniņa
vaniļas cukura
šķipsniņa
sāls
Banānmaize
Kopējais
laiks
laiks
1 h 30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem
2
Ar dakšiņu saspaida banānus, pievieno cukuru, sāli, vaniļas cukuru, kanēli, sviestu, olu un samaisa
3
Pievieno miltus, cepamo pulveri un riekstus – nedaudz samaisa
4
Iesmērē formu ar sviestu, ielej masu un tad liek cepties apmēram stundu
5
Izņem no krāsns un ļauj atdzist, tad sagriež