Banānmaize

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

3-4 gab. nogatavojušos banānu
113g sviesta (izkausēta)
130g brūnā cukura
2 gab. lielu olu
230g kviešu miltu
1 tējk, cepamā pulvera
1 tējk. kanēļa
1/2 glāze valriekstu vai pekanriekstu (sasmalcinātu)
šķipsniņa vaniļas cukura
šķipsniņa sāls

Banānmaize

Kopējais
laiks
1 h 30 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem
2
Ar dakšiņu saspaida banānus, pievieno cukuru, sāli, vaniļas cukuru, kanēli, sviestu, olu un samaisa
3
Pievieno miltus, cepamo pulveri un riekstus – nedaudz samaisa
4
Iesmērē formu ar sviestu, ielej masu un tad liek cepties apmēram stundu
5
Izņem no krāsns un ļauj atdzist, tad sagriež