Kā piedevu šim ēdienam piedāvāju pagatavot siera grauzdiņus – maizi sagriež plānās šķēlītēs, pārber ar džiugas cieto sieru un liek cepties 200 ºC temperatūrā 5–7 minūtes.
1
Gurķus sagriež lielākos gabaliņos. Tomātus pārgriež uz pusēm. Sarkanos sīpolus smalki sasmalcina. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karotes palīdzību izņem no mizas, sagriež lielākos kubiņos. Kukurūzu nogriež no cietās daļas un sadala mazākos gabaliņos. Kinzu sasmalcina.
2
Bļodiņā ielej eļļu, pievieno laima sulu, sāli, maltus melnos piparus un daļu no sasmalcinātās kinzas un samaisa.
3
Dārzeņus samaisa ar eļļu un pasniedz ar atlikušo kinzu.