Avokado svaigie salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

350 g avokado WELL DONE
300 g konservēta kukurūza
200 g gurķi
200 g ķiršu tomāti WELL DONE
80 g sarkanie sīpoli
30 g laimi
1 g sāls
1 g melnie pipari
20 g olīveļļa
5 g kinza

Avokado svaigie salāti

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Kā piedevu šim ēdienam piedāvāju pagatavot siera grauzdiņus – maizi sagriež plānās šķēlītēs, pārber ar džiugas cieto sieru un liek cepties 200 ºC temperatūrā 5–7 minūtes.
1
Gurķus sagriež lielākos gabaliņos. Tomātus pārgriež uz pusēm. Sarkanos sīpolus smalki sasmalcina. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karotes palīdzību izņem no mizas, sagriež lielākos kubiņos. Kukurūzu nogriež no cietās daļas un sadala mazākos gabaliņos. Kinzu sasmalcina.
2
Bļodiņā ielej eļļu, pievieno laima sulu, sāli, maltus melnos piparus un daļu no sasmalcinātās kinzas un samaisa.
3
Dārzeņus samaisa ar eļļu un pasniedz ar atlikušo kinzu.