Aukstā tomātu zupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Zupas biezumam
150 g
tomāti
40 g
sarkanie sīpoli
120 g
mini paprikas
100 g
gurķi
Zupas šķidrumam
3 g
kinzas kātiņi
50 g
gurķi
60 g
mini paprikas
100 g
smalcināti tomāti savā sulā
40 g
sīpoli
½ tējkarotes
čili
no 1 gab.
laimu sula
3 g
sāls
Piedevām
150 g
čabata
25 g
Parmas siers
35 g
smēriņš ar ceptu sarkano papriku
5 g
kinzas lapiņas
Aukstā tomātu zupa
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Kinzu var aizstāt ar pētersīļiem. Atsvaidzinoša, pikanta un kraukšķīga.
1
Sagriež kubiņos visas zupas biezuma sastāvdaļas.
2
Gatavo zupas šķidrumu. Dārzeņus sagriež lielākos gabaliņos. Liek blenderī visas sastāvdaļas, kas norādītas zupas šķidrumam.
3
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Sagriež maizi apmēram 1 cm biezās šķēlēs. Pusei uzliek sieru, otrai pusei – smēriņu. Cep 5–10 minūtes.
4
Šķīvī vai bļodiņā lej zupas šķidrumu, pa virsu liek sagrieztos dārzeņus, dekorē ar kinzas lapiņām un pasniedz ar maizes grauzdiņiem.