Angļu brokastis

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

20 g eļļa cepšanai
4 olas WELL DONE
125 g šampinjoni
60 g tomāti
35 g spināti
240 g kupāti
150 g bekons
200 g pupiņas tomātu mērcē
3 g sāls
2 g melnie pipari

Angļu brokastis

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Ļoti bagātīgas brokastis. Olas var pagatavot sev vēlamā gaumē – kā omleti, kulteni, vārītas, ceptas.
1
Šampinjons nomizo un pārgriež uz pusēm.
2
Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties sēnes.
3
Tomātus pārgriež uz pusēm, nosusina ar papīra dvieli un liek cepties ar griezuma vietu uz leju.
4
Kad sēnes ir zeltaini brūnas, liek tās uz šķīvja.
5
Tajā pašā pannā liek sildīties pupiņas tomātu mērcē, pēc tam liek trauciņā.
6
Paralēli otrā pannā uzkarsē eļļu un liek cepties kupātus, tos apcep no visām pusēm, cepot lieto vāku, lai desiņas viscaur izsilst.
7
Kad kupāti izcepušies, tos liek blakus sēnēm.
8
Pannā liek cepties bekonu, cep no abām pusēm.
9
Kad gatavs, pievieno jau esošajam uz šķīvja.
10
Pagatavo olas, šajā gadījumā viegli ceptas.
11
Samazina liesmu, pārber sāli un piparus.
12
Uzliek vāku, bet nepārcep, lai vidus vēl mīksts.
13
Liek olas uz šķīvja un pievieno visam spinātu lapiņas.