Ābolu un pastinaku biezzupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
pastinaki
100 g
āboli
100 g
kartupeļi
60 g
puravi
100 g
saldais krējums
60 g
karsts ūdens
50 g
bekons
1 gab.
buljona kubiņš
1 tējkarote
sāls
½ tējkarotes
malti pipari WELL DONE
50 g
sviests
Ābolu un pastinaku biezzupa
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šai zupai ir iespējams pievienot sieru, lai padarītu to barojošāku.
1
Katliņā izkausē sviestu un liek cepties puravu, cep 3 minūtes.
2
Pievieno pastinakus, kartupeļus un ābolus un apcep 2 minūtes. Pielej saldo krējumu un ūdeni ar buljona kubiņu. Vāra 20 minūtes.
3
Tikmēr uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
4
Bekona šķēles kārto uz cepešpannas un liek cepties uz 8–12 minūtēm. Jo ilgāk cepsies, jo kraukšķīgāks būs bekons.
5
Gatavo zupu var likt blenderī vai ar rokas blendera palīdzību sablendēt viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
6
Zupu pasniedz ar bekona gabaliņiem.