Ābolu un pastinaku biezzupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g pastinaki
100 g āboli
100 g kartupeļi
60 g puravi
100 g saldais krējums
60 g karsts ūdens
50 g bekons
1 gab. buljona kubiņš
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes malti pipari WELL DONE
50 g sviests

Ābolu un pastinaku biezzupa

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šai zupai ir iespējams pievienot sieru, lai padarītu to barojošāku.
1
Katliņā izkausē sviestu un liek cepties puravu, cep 3 minūtes.
2
Pievieno pastinakus, kartupeļus un ābolus un apcep 2 minūtes. Pielej saldo krējumu un ūdeni ar buljona kubiņu. Vāra 20 minūtes.
3
Tikmēr uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
4
Bekona šķēles kārto uz cepešpannas un liek cepties uz 8–12 minūtēm. Jo ilgāk cepsies, jo kraukšķīgāks būs bekons.
5
Gatavo zupu var likt blenderī vai ar rokas blendera palīdzību sablendēt viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
6
Zupu pasniedz ar bekona gabaliņiem.