Ābolu un pastinaku biezzupa
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Šai zupai ir iespējams pievienot sieru, lai padarītu to barojošāku.
1
Katliņā izkausē sviestu un liek cepties puravu, cep 3 minūtes.
2
Pievieno pastinakus, kartupeļus un ābolus un apcep 2 minūtes. Pielej saldo krējumu un ūdeni ar buljona kubiņu. Vāra 20 minūtes.
3
Tikmēr uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
4
Bekona šķēles kārto uz cepešpannas un liek cepties uz 8–12 minūtēm. Jo ilgāk cepsies, jo kraukšķīgāks būs bekons.
5
Gatavo zupu var likt blenderī vai ar rokas blendera palīdzību sablendēt viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
6
Zupu pasniedz ar bekona gabaliņiem.