Ābolu un baltās šokolādes cepumi

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

110 g sviests
100 g muskovado cukurs
100 g cukurs
1 ola
1 tējkarote vaniļas ekstrakts
200 g milti
1,5 tējkarotes kanēlis WELL DONE
½ tējkarotes cepamais pulveris
½ tējkarotes sāls
100 g auzu pārslas
100 g āboli
100 g baltā šokolāde

Ābolu un baltās šokolādes cepumi

Kopējais
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
10
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šai receptē iespējams pievienot piena vai pat tumšo šokolādi
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2
Izkausē sviestu, ko sajauc ar cukuru un olu.
3
Pievieno kanēli, vaniļas ekstraktu, cepamo pulveri un sāli, kārtīgi izmaisa.
4
Pievieno miltus, sarīvētus ābolus, sakapātu balto šokolādi un izmaisa.
5
Lai iegūtu mīkstākus cepumus, auzu pārslas iemaisa masā vismaz 30 minūtes pirms cepšanas. Kraukšķīgākiem cepumiem pietiek tās iemaisīt pirms pašas cepšanas.
6
Ar karotes palīdzību uz cepamās pannas liek cepumu čupiņas, tās cepoties pašas izpletīsies.
7
Cep 15 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.