Ābolu un baltās šokolādes cepumi
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Šai receptē iespējams pievienot piena vai pat tumšo šokolādi
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2
Izkausē sviestu, ko sajauc ar cukuru un olu.
3
Pievieno kanēli, vaniļas ekstraktu, cepamo pulveri un sāli, kārtīgi izmaisa.
4
Pievieno miltus, sarīvētus ābolus, sakapātu balto šokolādi un izmaisa.
5
Lai iegūtu mīkstākus cepumus, auzu pārslas iemaisa masā vismaz 30 minūtes pirms cepšanas. Kraukšķīgākiem cepumiem pietiek tās iemaisīt pirms pašas cepšanas.
6
Ar karotes palīdzību uz cepamās pannas liek cepumu čupiņas, tās cepoties pašas izpletīsies.
7
Cep 15 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.