Smilšu mīklu izrullē un liek ieeļļotā cepamajā traukā. Liek cepties līdz 170 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
2
Ābolus nomazgā, nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Pievieno cukuru, zeltaino sīrupu, pekanriekstus un kārtīgi izmaisa.
3
Pagatavo drumstalas. Bļodā liek miltus, cukuru un sviestu. Sastāvdaļas samīca drupačainā mīklā.
4
Kad kūkas pamatne ir izcepusies, to izņem no krāsns un sapilda ar ābolu un riekstu maisījumu. Pārkaisa ar drupačām un liek atpakaļ krāsnī uz 40 minūtēm.
5
Kad kūka ir zeltaini brūna, to izņem no krāsns un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā.