Kokospiena zupa ar vistas fileju un garnelēm

Pasaules garšas ieviest savā virtuvē un pagatavot gardu ēdienu nekad nav bijis tik vienkārši. Ar nelielu padomu un idejām, gardu maltīti ātri un pats svarīgākais – par zemākām izmaksām –, varam pagatavot savā virtuvē. Kopā ar Raimondu Zommeru smelies iedvesmu Āzijas virtuves noskaņās, savukārt maltītei nepieciešamos produktus iegādājies MAXIMA veikalos!

Nepieciešams:

  • 600 ml kokospiens
  • 2 paciņas Miso pasta
  • sāls/pipari
  • 300 g vistas fileja
  • 400 g vārītas garneles
  • 2 gab vistu olas
  • 100 g šampinjoni
  • 200 g salātu lapas
  • 1 ēd.k. laima sula
  • 2 ēd.k. sojas mērce

Pagatavošana

Vispirms…

Sagatavo sastāvdaļas: sagriez vistas fileju un šampinjonus, garnelēm noņem astes. Katlā sildīties liec kokospienu, Miso pastu un ūdeni, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Pēc tam…

Ļauj masai uzvārīties, tad pievieno vistu, šampinjonus, garneles, soju, laima sulu un olas. Vāri zupu 7 minūtes. Beigās pievieno sagrieztas salātu lapas.

Galu galā…

Pirms pasniegšanas dekorē zupu ar svaigām piparmētras lapām. Lai labi garšo!

Mūsu pakalpojumi Visi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes