Steiks ar paipalu olām un sparģeļiem

Restorāna cienīga maltīte!

Restorānu cienīgi ēdieni nebūt nenozīmē dārgas un ekskluzīvas sastāvdaļas. Par to varam pārliecināties, gatavojot Raimonda ieteikto steiku ar paipalu olām un sparģeļiem. Ikvienu receptes sastāvdaļu var iegādāties kādā no Maxima X, XX vai XXX veikaliem! Iepriekšēja pieredze pavārmākslā nav nepieciešama, jo maltīti var pagatavot 20 minūšu laikā un pietiks ar prasmēm apieties ar pannu un plīti!

Nepieciešams:

  • 4 liellopu steika gabali (var aizstāt ar vistu, tītara gaļu vai bekonu)
  • 4 paipalu olas (var aizstāt ar vistu olām)
  • 250 g sparģeļu
  • 3 tomāti
  • 1 bunte lociņu, diļļu
  • 1 čili
  • 1 gurķis
  • 50 ml olīveļļas
  • sāls, pipari

Pagatavošana

Vispirms…

Gaļu apber ar sāli un pipariem. Uz pannas lej eļļu, uzkarsē un kad eļļa karsta liek cepties gaļu – dažas minūtes uz vienu pusi, dažas uz otru pusi. Kopā ar visiem pipariem un sāli.

Pēc tam…

Pagatavo salātus – sagriež tomātus, gurķi, čili piparu un zaļumus. Aplej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un visu samaisa.

Galu galā…

Gatavojam sparģeļus – vispirms nogriež kātiņus un sparģeļus cep uz uzkarsētas pannas. Uz pannas sacep arī 4 paipalu olas, tās pārkaisa ar pipariem. Kad viss gatavs – kārtojam uz šķīvja! Vispirms liek ceptos sparģeļus, pa virsu tiem – steiku, bet virsū steikam – ceptu paipalu oliņu. Uz šķīvja blakus vai apkārt liekam arī salātus un maltīte gatava! Labu apetīti!

Mūsu pakalpojumi Visi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes