“Maxima” veikalu tīkla attīstībā investēs 34 miljonus eiro

01. aprīlis, 2019

Mazumtirdzniecības tīkls “Maxima Latvija” 2019.gadā būtiski paplašinās veikalu tīklu, atverot vairākus jaunus lieformāta veikalus, virkni mazā formāta veikalu, kā arī pilnībā rekonstruējot 10 esošos, daļu no tiem būtiski paplašinot. Kopējās investīcijas veikalu tīkla izvēršanā un klientu iepirkšanās pieredzes uzlabošanā tiek plānotas vairāk nekā 34 miljonu eiro apmērā.

“Šis gads “Maxima Latvija” būs līdz šim aktīvākais izaugsmes gads. Tā kā iedzīvotāji arvien vairāk novērtē iespēju visu nepieciešamo iegādāties vienuviet, jau pavasarī tiks atvērts līdz šim vērienīgākais projekts – “Maxima XXX” veikals t/c “Akropole”, kas būs viens no modernākajiem “Maxima” veikaliem Baltijā. Tomēr ņemam vērā to, ka liela daļa iedzīvotaju augstu novērtē iespēju iegādāties nepieciešamākās preces tuvu majām, lielu daļu finansu un darba resursu novirzīsim arī uz convencience jeb mazo un piemājas formātu veikalu atvēršanām un esošo rekonstrukcijām,” saka “Maxima Latvija” valdes priekšēdētājs Andris Vilcmeiers.

Pērn, pilnveidojot klientu un darbinieku pieredzi, “Maxima Latvija” rekonstruēja 10 un atvēra 6 jaunus veikalus, tostarp pirmos “Maxima Express” formāta veikalus Baltijā, kā arī “Maxima XXX” lielveikalu modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”.