Maxima – Top 500 darba devējs

30. novembris, 2018

Mazumtirdzniecības tīkls "Maxima Latvija" jau trešo gadu pēc kārtas tika atzīts par labāko darba devēju valstī, saņemot balvu Dienas Biznesa "TOP 500" uzņēmumu godināšanas ceremonijā.

"Mūsu darbinieki ir mūsu galvenā vērtība, kuri rūpējas par mūsu klientiem, tāpēc “Maxima Latvija” šogad ir investējusi papildus 8 miljonus eiro darbinieku labklājības uzlabošanā, kompetences celšanā, algu paaugstināšanā un darba vides uzlabošanā. Šī balva ir apliecinājums, ka mūsu izaugsmi ir novērtējuši gan darbinieki, gan lojālie pircēji,” norāda "Maxima Latvija" valdes loceklis Jānis Vanags.

“Maxima Latvija” nodarbina 7500 profesionāļus gandrīz 200 veikalos visā Latvijā. "Maxima Latvija" dažādos veidos īpaši rūpējās par saviem darbiniekiem un viņu bērniem. Uzņēmums piešķir atlaides, īpašos gadījumos pasniedz dāvanas, mudina ģimenes iesaistīties dažādos pasākumus, kas veicina veselīgu dzīvesveidu un fiziskās aktivitātes, kā arī organizē īpašās dienas bērniem un pat atbalsta stipendiju programmu darbinieku bērniem.

"Maxima Latvija" turpina īstenot savu investīciju programmu ar mērķi nodrošināt ērtu un pieejamu iepirkšanās pieredzi klientiem un modernu darba vidi darbiniekiem, ieguldot aptuveni 23 miljonu eiro. Vienlaikus vairāk nekā 1,3 miljoni eiro tiek atvēlēti, lai uzlabotu klientu ērtības, turpinot pašapkalpošanās kasu attīstību.

"TOP 500" apbalvojumu piešķiršana ir laikraksta Dienas Bizness un Lursoft kopīgs projekts, un šogad balvu pasniegšanas ceremonija norisinās jau 22. reizi.

e-pasts: liene.dupate@maxima.lv